Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2013

Canvi d'horaris i promoció al Bicipark

El Bicipark va ser present dissabte a la FIra Ambiental de VNG, amb una recreació en petit format El Bicipark va ser present dissabte a la FIra Ambiental de VNG, amb una recreació en petit format

El Bicipark amplia l'horari d'obertura fins a les 12 de la nit, tanca els dissabtes, i regala l'aparcament gratuït durant un dia

El Bicipark de Vilanova, inaugurat el passat mes d'abril a la plaça d'Eduard Maristany davant l'estació de Renfe, és el primer aparcament de bicicletes vigilat a Vilanova i la Geltrú.
El Bicipark és obert a tothom, però els seus usuaris són majoritàriament persones que es desplacen cada dia en tren i que volen evitar ser víctimes de robatoris.

Després de fer una enquesta entre els usuaris per buscar l'horari més adequat d'obertura, l'empresa Díns Garraf, que gestiona el Bicipark, ha decidit fer una modificació: a partir de dilluns 17 de juny l'horari serà de 6 del mati fins a les 12 de nit de dilluns a divendres, ampliant-lo en dues hores. L'altra decisió ha estat tancar-lo els dissabtes, un dia en que el Bicipark era infrautilitzat.
L'enquesta ha estat realitzada a 108 persones d'entre 15 i 60 anys. El 34% dels enquestats agafa la bicicleta 7 dies a la setmana. El 37% deixa la bicicleta a l'estació 6 dies a la setmana. El 44% deixa la bicicleta a l'estació entre les 6 i les 7 del matí. El 43% dels enquestats considera que pagar 10 euros al mes per guardar la bicicleta és car, i el 38% prefereix que l'horari de tancament sigui a les 12 de la nit i no a les 10 com fins ara.

Val a dir que l'Ajuntament de Barcelona s'ha interessat en la proposta del Bicipark i ha proposat a Dins Garraf diversos espais per ubicar-lo.

Promoció
Per tal que nous usuaris coneguin l'equipament, l'empresa Díns Garraf està oferint aquests dies una promoció amb vals d'aparcament gratuït durant un dia. Totes les persones que utilitzin la promoció participaran en el sorteig d'un kit de productes per la bicicleta, que es farà el 15 de juliol.

L'horari doncs, serà de 6 del matí fins a les 12 de la nit de dilluns a divendres. Pel que fa als preus, la tarifa d'ús és d'1 euro per dia. També hi ha un abonament de 10 euros al mes, i descomptes addicionals per a estudiants i aturats, que només paguen 9 euros al mes. Aquest abonament dóna dret a una targeta magnètica que permet entrar i sortir tantes vegades com es vulgui durant un mes.
Si es compra un tiquet de 5 entrades per 5 euros, se n'ofereix una de gratuïta. En el cas de comprar un abonament portant un nou usuari, s'ofereix un manteniment gratuït de la bicicleta. I si l'abonament el fa un segon membre de la família, li surt a meitat de preu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00