Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2010

Aquesta setmana finalitza l'exposició Surge et Ambula.125 anys de Biblioteca Víctor Balaguer

   Joost Susterman Joost Susterman

Coincidint amb l'últim dia de la mostra, diumenge al migdia es farà una visita comentada per conèixer els orígens de l'edifici

Aquesta setmana finalitza la mostra commemorativa del 125è aniversari de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Coincidint amb el final de la mostra s'ha organitzat pel diumenge 30 de maig, a les dotze del migdia, una visita comentada que, sota el títol Viatge al passat. El naixement de la Biblioteca Museu, permet al visitant conèixer els orígens de l'edifici i la multiplicitat i diversitat de col·leccions que el conformen.

L'exposició temporal és un viatge en el temps que recrea les sales de la biblioteca museu en els primers anys, seguint les pautes que les fotografies antigues ens han deixat com a testimoni. El que s'exhibeix en la mostra actual, intentant recrear aquest ambient del segle XIX, és tota obra original que va entrar entre l'any 1884 i finals de segle.

L'exposició està estructurada en dos àmbits: en la sala de lectura s'ha instal·lat la secció biblioteca, i a la sala d'exposicions temporals s'ha evocat la secció museu.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00