Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2012

Arrenca el trenet turístic

El trenet turístic presenta novetats enguany, com el bitllet d'un dia per pujar i baixar tantes vegades com es vulgui  El trenet turístic presenta novetats enguany, com el bitllet d'un dia per pujar i baixar tantes vegades com es vulgui

Aquest diumenge, dia de Sant Joan, es posa en marxa el trenet turístic de VNG

Des d'aquest diumenge i fins a l'11 de setembre, el trenet turístic de Vilanova i la Geltrú estarà en funcionament. El trenet, que també es posà en marxa per Setmana Santa, permet descobrir els punts més emblemàtics de la ciutat amb la màxima comoditat.

Amb sortides cada hora i una durada de 45 minuts, estrena un recorregut d'immersió en el passat de Vilanova i la Geltrú a través del seu patrimoni arquitectònic i artístic.

Enguany es lliurarà un díptic amb l'itinerari, les parades i els punts d'interès turístic de la ciutat a tots els passatgers que pugin al trenet.

Una altra novetat és el bitllet turístic d'1 dia, que permet que els usuaris puguin pujar i baixar a les diferents parades per visitar amb tranquil·litat els punts d'interès turístic del recorregut. La compra d'aquest bitllet inclou l'accés amb descompte del 50% del preu de l'entrada general als museus Torre Blava, Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, i Museu del Ferrocarril. A més a més, també es facilitarà informació sobre els punts d'interès turístic, informació que tothom que hi estigui interessat podrà descarregar a través d'un codi QR situat als pals de les parades del trenet.

Les sortides del trenet seran cada hora, de les 11 a les 13 hores, i de les 17 a les 21 hores. Pel que fa a les tarifes el preu del bitllet senzill per adult serà de 3 euros, i senzill infantil de 2 euros. El bitllet turístic d'1 dia serà de 5 euros en el cas dels adults i de 3,50 euros, en el cas dels infants. De 0 a 2 anys és gratuït.

El trenet té 11 parades, que podeu consultar aquí.

Si voleu conèixer la ubicació exacta de les parades, el recorregut del trenet sobre el mapa, o els horaris de sortida, ho podeu consultar aquí.

Les novetats del trenet turístic són fruit d'un treball transversal dels departaments de Mobilitat, Turisme i Cultura de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00