Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2008

L'exposició Municipis que fan Europa arriba aquest mes a Vilanova i la Geltrú

L'Exposició es podrà veure al Centre Cívic La Geltrú, a partir del 21 de maig       L'Exposició es podrà veure al Centre Cívic La Geltrú, a partir del 21 de maig

La mostra s'emmarca dins els actes del Dia d'Europa que se celebra aquest divendres 9 de maig

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma als actes del Dia d'Europa que se celebra aquest divendres 9 de maig.

A banda de penjar al balcó de l'Ajuntament la bandera europea, la ciutat s'afegeix als actes commemoratius d'aquesta efemèride amb l'exposició "Municipis que fan Europa", organitzada per la Diputació de Barcelona.

La mostra, de caràcter itinerant, es podrà visitar a partir del 21 de maig al Centre Cívic de La Geltrú. i té com a objectiu donar a conèixer quina ha estat l'aportació de la Unió Europea als municipis i com aquests han ajudat a construir més Europa durant els darrers vint anys.

Dirigida especialment als joves, "Municipis que fan Europa" disposa de jocs interactius que permeten veure com la Unió Europea ha contribuït a millorar les infrastructures, les polítiques socials, d'ocupació, d'igualtat d'oportunitats, de turisme i cultura. Igualment, es posa l'accent en com el món local, des del seu àmbit d'acció, ha participat en la construcció europea.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00