Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2015

Visita comentada a l'exposició 'Tupí or not tupí'

L'exposició es pot visitar fins al 28 de juny    L'exposició es pot visitar fins al 28 de juny

Aquest dissabte, de 12 a 13 h, el comissari explicarà la mostra a tothom qui s'apropi al Centre d'Art Contemporani La Sala

Lluís Torrens, comissari de la mostra "Tupí or not tupí", explicarà l'exposició a tothom qui ho vulgui en una visita comentada que es farà aquest dissabte. La visita, que és gratuïta, començarà a es 12 del migdia al Centre d'Art Contemporani LA SALA, que acull la mostra fins al 28 de juny.

"Tupí or not Tupí" s'estructura des de la transversalitat interdisciplinària de l'art contemporani amb les tradicions de l'art modern i antic. S'hi poden veure obres d'artistes actuals com Jaume Plensa, Ignasi Abellí, Jordi Fulla, Manuel Morales o Jo Milne entre d'altres, confrontades amb peces del fons del Museu Víctor Balaguer que habitualment es troben a les reserves del museu. L'exposició ha estat produïda per Art Públic, Col·lecció Biel Torrens, i comissariada per Lluís Torrens.

La confrontació de les obres d'artistes contemporanis i d'altres cultures procedents de la col·lecció Biel Torrens i dels fons d'art de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb peces de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, ajuden a provocar una reflexió, enfrontant el visitant amb diferents propostes de lectures d'obres del passat des de la visió dels artistes contemporanis.

A banda d'aquesta visita comentada a càrrec del mateix comissari, dissabte 23 de maig i diumenge 14 de juny a les 12 h es faran altres visites guiades pel personal de La Sala.
Entre la resta d'activitats complementàries, destaca la "Art Class. Introducció de l'art contemporani al currículum escolar", a càrrec d'Art Públic, dirigida al professorat de tots els cicles educatius i a persones interessades. Es farà diumenge 20 de maig a les 18 h, amb reserva prèvia.
Altres activitats són les visites i tallers escolars amb reserva prèvia, i el taller familiar "Tupí or not Tupí" perquè els més petits s'introdueixin en l'art contemporani, diumenge 17 de maig a les 12 h amb reserva prèvia.

L'horari per visitar gratuïtament la mostra és, fins al 15 de juny, de dimarts a dissabte de 18 a 20 h, i dissabte, diumenge i festius d'11 a 14 h.
Del 16 de juny fins al 30 de setembre l'horari de La Sala és de dimarts a dissabte de 19 a 21 h, i dissabte, diumenge i festius d'11 a 14 h.
Els dilluns està tancat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00