Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2013

El Govern confia que la dinamització del barri de Mar beneficiï la recuperació econòmica de la ciutat

 Neus Lloveras i Joan Giribet han recorregut el barri de Mar per veure 'in situ' les accions de millora que es poden fer     Neus Lloveras i Joan Giribet han recorregut el barri de Mar per veure 'in situ' les accions de millora que es poden fer

Aquest matí l'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme han fet una visita a les obres que Ports de la Generalitat està fent al passeig de ponent

La millora de la façana marítima, amb diferents actuacions a la via pública i les obres de millora del passeig de ponent al port de Vilanova, realitzades per Ports de la Generalitat, han centrat la visita que aquest matí han fet l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i tècnics municipals. "Són petites accions a la façana marítima, realitzades amb els mínims recursos per posar-la a punt de cara a la campanya d'estiu. Visites tècniques com la d'avui són necessàries per detectar en què cal actuar, per això se'n realitzen periòdicament als diferents barris de la ciutat", ha manifestat l'alcaldessa Neus Lloveras.

Per la seva banda, Joan Giribet ha explicat que "l'Ajuntament aposta per canalitzar esforços des de totes les àrees i àmbits cap al barri de Mar perquè la revitalització i dinamització econòmica d'aquest sector ens ajudin a dinamitzar el conjunt de la ciutat". En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme ha posat de manifest "la bona sintonia i col·laboració entre l'Ajuntament i Ports de la Generalitat que tenen com a resultat actuacions conjuntes a la façana marítima". Sobre aquest punt, el regidor i l'alcaldessa han anat a veure com s'està desenvolupant la segona fase de millora del passeig de Ponent al port de Vilanova. Aquesta obra, segons ha informat Ports de la Generalitat ha de donar més amplada a la vorera que limita amb el par de Ribes Roges i ha de facilitar l'accés al mateix parc a través d'una rampa i d'esglaons. 

façana marítima 2 s'ha habilitat una rampa per fer més accessible el parc de Ribes Roges des del passeig de Ponent

La segona fase del projecte, que suposarà una inversió de 65.000 euros per part de Ports de la Generalitat a la ciutat, eixamplarà la vorera fins a 1,80 metres en la part estreta i fins a 2,85 metres en el tram final d'aquest passeig. L'actuació també contempla la col·locació de jardineres i l'enderrocament d'una part del mur per fer més permeable i accessible l'espai. Aquesta obra complementa la primera fase que ja es va fer l'any passat, en la qual es van plantar més de 20 palmeres, es van col·locar jardineres i es va adequar el mur que dóna a la platja, amb una inversió de 45.000 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00