Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2010

La Sala acull una exposició sobre els trenta anys dels portants del Drac de Vilanova

  Drac de Vilanova Drac de Vilanova

La mostra, que s'inaugura aquest divendres a la tarda, es podrà visitar fins al 2 de maig

El Centre d'Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú acull a partir d'aquest divendres, 16 d'abril, l'exposició Trenta anys portant el Drac.

La Sala Oberta, del Centre d'Art Contemporani La Sala, serà l'espai que acollirà la mostra. Com el seu nom indica, aquesta sala permet exhibir propostes provinents de les associacions, entitats i/o col·lectius socials de la ciutat, donant un caràcter més obert i proper a l'equipament.

La mostra presenta un recull de material divers: fotografies antigues, fotografies actuals, samarretes, documentació, 30 obres d'artistes vilanovins realitzades per a l'ocasió i les dues figures que es conserven del Drac de Vilanova, l'actual i la d'Enric Cristòfol Ricart, que es troba al Museu Víctor Balaguer.

L'exposició està organitzada per la Unió Vilanovina, el col·lectiu de persones que l'any 1979, amb la recuperació dels ajuntaments democràtics i de la festa, van participant, portant el Drac de Vilanova, al correfoc de Barcelona i que encara són els actuals portants de drac.

Com ja és habitual, les exposicions van acompanyades per un seguit d'activitats que ajuden al visitant a entendre el seu contingut. En aquest cas, les activitats que s'ofereixen són les següents:

Taller de Cuina. Els menjars preferits del drac
22 d'abril, a les 19:30h, a La Sala

Taller. Confecciona el teu drac
25 d'abril, a les 19:30h, a La Sala

Taller de cuina. Cuina de festa i joc
29 d'abril, a les 19:30h, a La Sala

Sopar de cloenda obert a tothom
30 d'abril, a les 21h, a Can Pahissa.

El preu de les activitats és de 3 euros i per tal d'inscriure's s'ha d'enviar un correu electrònic a dracvilanova@hotmail.com.  L'exposició es podrà visitar en l'horari habitual del centre (de dimarts a dissabte de 18 a 21h i dissabte, diumenge i festius d'11 a 14h).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00