Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2007

La Sala s'obre en un tast previ a la inauguració

Imatge virtual de la reforma de la sala de les voltes, que es pot visitar avui  Imatge virtual de la reforma de la sala de les voltes, que es pot visitar avui

Aquesta tarda es pot veure la carismàtica sala de les voltes, acabada de rehabilitar

La Sala s'obre aquesta tarda als vilanovins i vilanovines, després de més de vint anys de clausura. L'Ajuntament de VNG ofereix l'oportunitat de visitar l'estat de rehabilitació de l'emblemàtic edifici amb una jornada de portes obertes, entre les 18 i les 21 h, amenitzada amb el grup Pixi Dixi Band. En concret es podrà veure la sala de les voltes, l'espai principal de l'antiga Sala Marfil. 

La recuperació de La Sala, un procés que l'ha de convertir en el Centre d'Art Contemporani de VNG, es troba ara mateix en el final de la primera fase, que comporta la rehabilitació de la sala de les voltes i la creació de tallers i petites sales d'exposició per als artistes. Al juny s'inaugurarà el renovat equipament amb una exposició rememorativa de les etapes que ha viscut, sobretot, com a centre cultural i associatiu per excel·lència a la ciutat. La sala de les voltes, a peu de carrer, és l'antic espai on es portaven a terme els espectacles i balls. 

A partir d'ara acollirà propostes d'artistes contemporanis, tant locals com de fora de la ciutat. El primer a exposar-hi serà Joaquim Budesca, al setembre, amb la mostra "H2O. Aigua". La primera fase de reforma de La Sala té un cost de 1.500.000 euros, els quals són finançats majoritàriament per la Diputació de Barcelona. En una segona fase d'obres es construirà un auditori per a un miler de persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00