Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2009

Activitats de cap de setmana a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Il·lustracions:Christian Inaraja Il·lustracions:Christian Inaraja

Una conferència sobre literatura i la presentació d'una nova col·lecció de llibres, principals propostes de la biblioteca municipal

La Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell presenta dues interessants propostes per aquest proper cap de setmana. 

La primera d'elles, que se celebrarà aquest divendres dia 22 de maig a les set de la tarda, porta per títol Literatures:mirades a altres continents. Es tracta d'una conferència de la filòloga Anna Soler-Pont, adreçada a totes les persones apassionades per la literatura i seguidores de la qualitat escrita. La conferenciant, des de la seva experiència personal i professional explicarà quin és el panorama actual de les literatures que es poden trobar a la resta de continents. Una xerrada enriquidora i plural que permetrà tenir una visió general de les literatures paral·leles

Anna Soler-Pont va néixer a Barcelona l'any 1967. Va estudiar Filologia Àrab i després d'una estada a El Caire i d'un viatge des de Barcelona a Nova Delhi per carretera, va fundar l'any 1992 Pontas Literary & Film Agency, empresa especialitzada en l'àmbit multicultural. Ha viatjat per tots cinc continents a la recerca d'autors i d'històries humanes.

La segona de les propostes de la Biblioteca Armand Cardona per aquest cap de setmana tindrà lloc el dissabte, 23 de maig, a les 12 hores. Es tracta de la presentació de la col·lecció Primers contes de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i l'explicació d'un dels últims contes de la col·lecció: Les colònies d'en Pep d'Elisa Ramon i Christian Inaraja, a càrrec de Bernat Soler.

La col·lecció disposa de 10 títols de contes breus perquè els nens i nens que comencen a llegir tinguin els seus primers llibres de lectura. Alguns del contes de la col·lecció són d'autors i il·lustradors vilanovins. És el cas del conte La por, il·lustrat per Sebastià Serra, He pujat a Montserrat!, escrit per Marta Minella amb il·lustracions de Sebastià Serra, o La carta als Reis escrit per Núria Mañé.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00