Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/09/2014

Inscripcions obertes als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

Les persones que no poden fer els cursos de manera presencial, poden optar per seguir-los des de casa   Les persones que no poden fer els cursos de manera presencial, poden optar per seguir-los des de casa

Els serveis i les oficines del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf ofereixen cursos de tots els nivells, des de l'inicial fins al superior

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per als cursos de català del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf. Els serveis i les oficines del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (a Vilanova, Vilafranca, Sitges, Cubelles, Ribes, Les Roquetes i Sant Sadurní) ofereixen cursos de tots els nivells, des de l'inicial (A1) fins al superior (C2).

La inscripció als cursos de català del proper quadrimestre (octubre de 2014 fins gener de 2015) comença amb les proves de col·locació per a les persones que no han fet un curs de català recentment i no saben per quin nivell han de començar l'aprenentatge de la llengua catalana. Cal concertar dia i hora al Servei o l'Oficina més proper.

L'alumnat que ha acabat un curs de català al CNL de l'Alt Penedès i el Garraf farà la inscripció els dies 17 i 18 de setembre, els mateixos dies que els alumnes que provenen d'alguna organització, entitat o empresa que tingui un conveni o acord signat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

L'alumnat nou podrà matricular-se els dies 22, 23 o 24 de setembre, un cop sàpiguen el resultat de la prova de nivell que hauran fet prèviament. Les inscripcions es mantindran obertes fins a principis d'octubre, si queden places lliures.

Podeu consultar el calendari d'inscripcions i els horaris dels cursos de català aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00