Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/07/2012

Totes les expedicions del bus interurbà Vilanova-Cubelles s'aturaran al CAPI de Baix a Mar

Els veïns del Prat i de Santa Maria estan adscrits al CAPI de Baix a Mar   Els veïns del Prat i de Santa Maria estan adscrits al CAPI de Baix a Mar

Es tracta d'una demanda de les associacions de veïns del Prat de Vilanova i de Santa Maria, que estan adscrits a aquest centre sanitari

A partir de dilluns 23 de juliol els veïns i veïnes del Prat de Vilanova que es desplacen amb bus ja podran baixar al CAPI de Baix-a-Mar en totes les expedicions del sentit Vilanova-Cubelles. El servei de transport públic col·lectiu de viatgers de bus interurbà Vilanova-Cubelles s'aturarà a la parada de prop del CAP I Baix-a-mar, en totes les seves expedicions de tornada, quan fins ara ho feia algunes vegades al dia.

L'itinerari del servei Vilanova-Cubelles és el següent: plaça d'Eduard Maristany, carrer del Forn de Vidre, carrer de Magdalena Miró, carrer de l'Àncora (on hi ha la parada), carrer de la Boia, carrer de Josep Coroleu, carrer de Pelegrí Ballester, i carrer del Pare Garí (on enllaça amb el recorregut habitual). L'itinerari en sentit Cubelles-Vilanova restarà igual que l'actual.

Pel que fa als horaris, les expedicions de tarda de la línia Vilanova-Cubelles passaran a fer les sortides entre les 17h i les 19h, i les expedicions de tarda de la línia Cubelles-Vilanova passaran a fer les sortides entre les 17.30h i les 19.30h.

Podeu consultar els horaris en aquest enllaç

Es tracta d'una demanda de les associacions de veïns del Prat de Vilanova i de Santa Maria per facilitar-los l'accés al CAPI de Baix a Mar, centre al qual van ser adscrits els habitants d'aquell sector. Els departaments de Participació i Cooperació i Mobilitat de l'Ajuntament han negociat amb l'empresa concessionària d'aquesta línia de bus interurbà que connecta el Prat de Vilanova amb el nucli urbà de la ciutat mitjançant la línia procedent de Cubelles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00