Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2014

La platja de la República disposarà d'un espai lúdic i de salut per a la gent gran

L'any 2015 es podrà fer més salut a la platja de la República    L'any 2015 es podrà fer més salut a la platja de la República

La Diputació de Barcelona cedirà aquest equipament, que s'instal·larà els propers dies i es podrà començar a utilitzar amb l'arribada del nou any

L'any 2013 la Diputació de Barcelona va atorgar una subvenció consistent en la cessió d'un espai lúdic i de salut per a la gent gran, que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va sol·licitar per a poder instal·lar-lo a la platja de la República.

El motiu d'aquesta sol·licitud és que en aquesta platja s'hi troba diàriament un nombrós grup de persones per practicar esport passiu gràcies al voluntariat d'un ciutadà vilanoví. L'objectiu és reforçar aquest servei amb l'esmentada instal·lació.

L'empresa Lappset, que és qui subministra l'espai lúdic, l'instal·larà entre els dies 29 i 30 de desembre, de manera que es pugui utilitzar amb l'inici de l'any nou.

Juntament amb l'equipament, l'empresa subministradora ofereix 7 sessions formatives que impartirà un fisioterapeuta segons el calendari que l'Ajuntament acordi amb els diferents col·lectius de gent gran de la ciutat i amb el col·lectiu del usuaris de la platja de la República.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00