Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/03/2010

VNG ofereix un programa d'activitats turístiques per Setmana Santa

Tomàs Álvaro i la tècnic municipal Marta Montserrat, en la roda de premsa  Tomàs Álvaro i la tècnic municipal Marta Montserrat, en la roda de premsa

Es tracta d'experiències turístiques per conèixer els elements d'identitat de la ciutat, com el mar, el patrimoni artístic i industrial, la gastronomia i els productes de la terra

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha presentat aquest migdia les activitats turístiques que ha programat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per Setmana Santa. "Es tracta d'una sèrie de propostes per acompanyar l'estada dels forasters a la nostra ciutat -ha manifestat Tomàs Álvaro-, per descobrir-ne els aspectes més identificatius, que ens donen un valor afegit". En aquest sentit, el regidor s'ha referit a la descoberta del patrimoni artístic i industrial, el mar i la navegació, la gastronomia i els productes de la terra.

Aquesta és la primera vegada que es confecciona un ventall d'activitats per Setmana Santa, i s'ha fet aprofitant la línia de la programació que s'ofereix a l'estiu des de fa tres anys. Segons Tomàs Álvaro, el programa estival fins ara ha tingut un funcionament molt bo i de fet algunes de les propostes s'adapten a l'oferta de Setmana Santa. Aquest nou programa suggereix als visitants seguir la Ruta de la Industrialització, amb MP4 o amb una persona de guia; una visita a la Llotja i subhasta de peix; l'itinerari històric de La memòria del passat, per descobrir la Vilanova indiana i medieval; l'itinerari Amb gust de mar, sobre la relació de la ciutat amb el mar i la seva façana marítima; un tast guiat de vins i caves; una excursió marítima en veler, i la visita a una sínia, una activitat estrenada amb gran resposta en el Festival del Xató, el novembre passat.

La Regidoria de Promoció de la Ciutat fa "esforços per subvencionar la major part possible d'aquestes activitats", ha explicat Tomàs Álvaro, amb la voluntat "que els preus siguin força populars". Les propostes estan pensades per ocupar una part del dia i aprofitar l'estada per dinar en un restaurant o fer altres activitats a la ciutat. Segons el regidor, es preveu que bona part del turisme de Setmana Santa sigui de proximitat i per això les condicions meteorològiques influeixen decididament amb el nombre de visitants a la ciutat. Amb tot, enguany s'espera que arribi un gruix de visitants de França, ja que allà és festiu el 5 d'abril. "No oblidem, però, que moltes vegades en aquestes activitats participen la pròpia gent de la ciutat aprofitant que fan vacances", ha afegit el regidor. 

Consulta el programa d'activitats.

Descarrega't la foto
.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00