Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2010

VNG Aparcaments i Tot Centre faciliten l'aparcament al centre per fer les compres de Nadal

Detall de la imatge de la campanya  Detall de la imatge de la campanya

L'entitat regalarà també xocolata calenta i partides de wii per fer més atractiva l'estada a la zona comercial

L'empresa municipal VNG Aparcaments i l'associació de comerciants Tot Centre col·laboren en el marc de la campanya de Nadal de l'entitat. Durant aquests dies de compres especials, ambdues parts reforçaran el repartiment de tiquets d'aparcament gratuït que ja se sol realitzar durant l'any. A banda d'obsequiar amb aquests vals en els establiments, se n'oferiran també durant la celebració de les activitats al carrer que prepara l'entitat comercial. 

Aquestes activitats es concreten en una invitació a prendre xocolata desfeta o bé a jugar amb la wii mentre es realitzen les compres pel centre. Tothom qui adquireixi productes a partir d'avui dimarts als comerços de Tot Centre podrà obtenir tiquets per gaudir d'una de les dues invitacions en la carpa que l'entitat tindrà instal·lada a la plaça de les Neus durant els dies 17, 18, 19, 27, 28 i 29 de desembre. La idea és que els clients gaudeixin mentre fan les seves compres de Nadal al centre de la ciutat.

L'horari d'obertura del punt de Tot Centre a la plaça de les Neus serà d'11 a 13 h i de 17 a 20.30 h, en els sis dies establerts. D'altra banda, en aquest mateix indret, a més a més de les botigues, es regalaran tiquets d'aparcament gratuït de 30 minuts als pàrquings municipals de Charlie Rivel i plaça de les Casernes. Aquests vals són acumulables de dos en dos, de manera que qui vulgui apropar-se al centre amb vehicle per fer les compres podrà gaudir d'una hora d'aparcament gratuït.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00