Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/03/2011

Representants de l'Ajuntament i de l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida visitaran l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG

Imatge de la primera trobada a Lleida   Imatge de la primera trobada a Lleida

La trobada, que es durà a terme aquest migdia, té com a objectiu treballar per establir una col·laboració mútua amb l'aeroport Lleida-Alguaire en l'àmbit de la formació en manteniment d'aeronaus, helicòpters i aviònica

El segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Treball de l'Ajuntament de Lleida, Josep Presseguer, i el director de l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida, Rosendo Oliva, visitaran avui al voltant de les 13.15 hores les instal·lacions de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).

L'objectiu de la visita, que comptarà amb la presència de la regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament de VNG, Míriam Espinàs, i del gerent de l'EFAV, Salvador Baig, és continuar treballant per establir una col·laboració mútua amb l'aeroport de Lleida-Alguaire en l'àmbit de la formació en manteniment d'aeronaus, helicòpters i aviònica.

Aquesta és la segona trobada d'enguany entre els representants d'ambdues institucions. La primera va tenir lloc el passat 2 de febrer, quan una delegació de l'EFAV es va entrevistar amb el director de l'aeroport lleidatà i, posteriorment, amb el regidor Presseguer. L'objectiu principal d'aquella visita era avaluar la possibilitat que l'EFAV obrís una dependència a l'esmentat aeroport.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, homologada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), depèn de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i imparteix la formació bàsica per a l'obtenció de les llicències de manteniment d'avions en les especialitats de turbina i pistó.

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00