Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/05/2008

Excel·lent acollida de l'exposició In/Out

Un dels treballs exposats  Un dels treballs exposats

Moltes persones visiten La Sala per veure els treballs de l'alumnat de l'EMAID

La mostra In/Out està tenint una molt bona acollida per part del públic, ja que en aquesta primera setmana moltes han estat les persones que s'han apropat a La Sala per veure els treballs exposats, especialment el dia de la inauguració el passat divendres. 

IN/OUT recull un total de 14 projectes plàstics en els quals hi han participat més de 200 nois i noies. El seu treball s'ha unificat a través d'un concepte comú: l'interior versus l'exterior. D'aquesta manera l'espectador és testimoni de reaccions inesperades, opinions contraposades i comprova que els límits de l'IN i l'OUT es projecten més enllà de l'imaginari. 

La mostra, que reuneix per primera vegada en una única mostra el treball dels i les alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) de Vilanova i la Geltrú, està comissariada Felip Gómez i Carles Hernández. 

Dins del llistat d'intervencions hi ha temes com la pluja, els colors, la moda o l'espai urbà, entre d'altres. L'exposició IN/OUT es podrà visitar fins al 14 de juliol i l'horari és de dimarts a dissabte de 18 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00