Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2012

Glòria Garcia destaca l'alt valor social i emprenedor del conveni signat amb l'empresa Formació i Treball

   Glòria Garcia i Joan Lluís Climent  Glòria Garcia i Joan Lluís Climent

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat n'ha parlat aquest migdia, en una entrevista a Onda Cero Vilanova

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, i el responsable al Garraf de l'empresa Foment i Treball, Joan Lluís Climent, han parlat aquest migdia a Onda Cero Vilanova sobre el recent conveni signat, pel qual l'empresa es fa càrrec de la gestió i recollida de cartró, porta a porta, que generen els comerços de la ciutat. El conveni, a més, incorpora com a novetat la creació d'una planta de transferència pel tractament i gestió dels residus, ubicada a Vilanova i la Geltrú.

En el decurs de l'entrevista, Glòria Garcia ha destacat l'alt valor social, emprenedor i ecològic d'aquest conveni, pel que suposa la creació de llocs de treball, alhora que ha valorat molt positivament el que l'empresa faci el triatge del cartró al mateix municipi, el que possibilita que l'empresa sigui capaç d'oferir aquest servei a cost zero.

Per la seva banda, Joan Lluís Climent ha explicat que els treballs de preparació per a la instal·lació de la planta de triatge ja han començat, i que la previsió és poder-la posar en funcionament a partir de la setmana vinent.

(més informació sobre la signatura del conveni)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00