Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2015

L'Ajuntament ha de rebre a partir d'avui totes les factures en format electrònic

La llei obliga als proveïdors a utilitzar aquest sistema a partir dels 5.000 euros

A partir d'avui, 15 de gener, les empreses que treballin per l'Ajuntament de VNG hauran de presentar les factures en format electrònic. Aquesta és una disposició obligatòria establerta per la llei 25/2013 de 27 de febrer per a les societats i persones jurídiques.

La factura electrònica estalvia a l'emissor la necessitat d'imprimir i enviar les factures, comporta la seguretat de la recepció de les mateixes per part de l'Ajuntament, i permet conèixer el seu estat de tramitació.

Fa algunes setmanes que l'Ajuntament va trametre una carta informant d'aquesta obligatorietat a tots els proveïdors. La facturació electrònica però no és obligatòria per les persones físiques (empresaris i professionals) i les persones jurídiques quan l' import de la factura és inferior a 5.000 euros (IVA inclòs). En aquests supòsits les factures es podran trametre en paper com fins ara.

El web municipal vilanova.cat disposa d'una àmplia informació sobre la facturació electrònica. Per a més informació, podeu consultar l'enllaç .
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00