Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/02/2017

Visita a la nova nau del Servei de Jardineria de VNG

El regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat i responsables tècnics municipals van conèixer les noves instal·lacions que la concessionària Valoriza SA té al polígon Masia en Barreres

El Servei de Jardineria 'A' de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a càrrec de l'empresa Valoriza SA des del mes de juny de 2016, té la seva seu i oficines en una nau del polígon Masia en Barreres de VNG. Les noves dependències van ser objecte, dijous al migdia, d'una visita per part del regidor responsable d'aquest servei, Joan Giribet i de tècnics municipals. El regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat va conèixer de primera mà les noves instal·lacions que acullen les oficines i els vestidors per al personal a més de la maquinària i l'emmagatzematge de productes destinats al servei.

Durant la visita Joan Giribet va mostrar "satisfacció per unes instal·lacions dignes que pensem que s'adeqüen a un servei de qualitat com el que tenim". En relació al servei que la nova concessionària presta, el regidor Giribet va destacar que "incorpora millores importants com el telecomandament del reg i l'adquisició de dos nous vehicles elèctrics i d'un nou camió cistella per tal de realitzar les tasques pròpies del Servei de Jardineria a la ciutat".

servei jardineria 2
Per la seva banda el delegat de Catalunya de Valoriza, Jordi Lahora va explicar que "Vilanova i la Geltrú i el Garraf són per a la seva empresa una plaça estratègica de l'aposta de desenvolupament empresarial" prevista a Catalunya. Actualment el servei compta amb una seixantena de professionals.

A Vilanova i la Geltrú l'empresa Valoriza SA té la concessió del Servei de Jardineria del sector 'A' del terme municipals, mentre que la resta, és realitzat per la secció de Jardineria de la Mancomunitat TEGAR del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00