Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/07/2012

Visita del Secretari General d'Empresa i Ocupació de la Generalitat

La reunió també va servir per exposar els projectes de l'Agència de Desenvolupament Econòmic Node Garraf  La reunió també va servir per exposar els projectes de l'Agència de Desenvolupament Econòmic Node Garraf

El secretari va visitar el port de Vilanova i la Geltrú i l'edifici Neàpolis, on va conèixer de primera mà els diversos projectes que es duen a terme des de l'Espai de la Tecnologia i les Idees

Enric Colet, Secretari General del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, es va reunir divendres amb l'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Ariadna Llorens.

Colet va visitar el port de Vilanova i la Geltrú i l'edifici Neàpolis, on també es va incorporar a la reunió l'alcalde de Sitges Miquel Forns, president actual de l'Agència de Desenvolupament Econòmic Node Garraf. En aquest sentit, Forns i Lloveras van aprofitar per fer un seguit de peticions a la Generalitat, relacionades amb els polígons industrials de la zona, amb la generació de biomassa, o amb l'objectiu d'atreure creuers turístics a la comarca. Recordem que partint de l'oferta turística existent i de les infraestructures portuàries, Node Garraf veu les condicions adients per atreure l'interès d'aquest tipus de turisme, i per això treballa perquè aquesta oferta sigui suficientment atractiva per a les empreses navilieres que operen en aquest tipus de negoci.

Pel que fa a Neàpolis, la reunió va servir per tractar diversos temes destacats, com el suport als projectes d'emprenedors que està portant a terme l'Ajuntament, la col·laboració en la cerca de nous inversors, o la incorporació als clústers del programa Idigital. També es va parlar de la participació de Neàpolis en projectes com els del Pla d'Actuacions Industrials i Empresarials 2012-2014, o els de Smartcities a nivell local i nacional.

Durant la visita també hi va haver temps per explicar les proves pilot de connectivitat que està fent Neàpolis, i per preparar la participació de l'ens en el Mobile World Congress del 2013 i les polítiques estratègiques dels propers anys.
Així mateix, es van dibuixar noves propostes de col·laboració en els àmbits de l'ocupació, l'emprenedoria i l'empresa.

La regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Ariadna Llorens, va dir que aquesta visita havia servit per "conèixer de primera mà les estratègies de la Conselleria i poder adaptar millor les necessitats de l'Ajuntament a aquesta estratègia".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00