Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/12/2009

Vilanova i la Geltrú se suma al Dia Mundial de la Sida

Avui 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la SIDA   Avui 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la SIDA

El CAP Jaume I realitza de 8.30 a 20 hores la prova ràpida i gratuïta de detecció del VIH

Vilanova i la Geltrú se suma, un any més, als actes de commemoració del Dia Mundial de la SIDA. És per aquest motiu que l'Ajuntament de VNG, Ajuda en Acció, la Fundació Ires i l'Institut Català de la Salut venen organitzant, des del cap de setmana, tot un seguit d'accions al voltant d'aquesta data amb l'objectiu de sensibilitzar la població respecte la problemàtica d'aquesta malaltia, que avui en dia encara afecta a milers de persones, i informant sobre les formes de prevenir-la. 

La prova ràpida de detecció del VIH Surt de Dubtes, que es fa avui dimarts 1 de desembre de 8.30 a 20 hores al CAP Jaume I marca l'agenda d'activitats del Dia Mundial de la Sida a Vilanova i la Geltrú. La prova és confidencial i gratuïta.  Altres propostes per avui son una sessió especial de L'Hora del Conte, amb Brenda té un petit drac a càrrec d'Eva Bolaño. Aquesta activitat es farà a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell a les 18 hores.

A més, també hi ha previstes diverses exposicions. Mou-te per Àfrica en femení. Les dones, el futur d'un continent és el títol d'una mostra organitzada per Ajuda en Acció, que vol parlar del triangle: dona, pobresa i VIH/SIDA, i que es podrà veure al Centre Cívic La Geltrú fins el 8 de desembre.

Les altres exposicions, elaborades amb els fons documentals que tenen les biblioteques municipals Joan Oliva i Milà i Armand Cardona Torrandell, sobre temes sobre el VIH i la SIDA, es poden visitar fins el 5 de desembre.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00