Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2014

Les oficines de VNG Aparcaments es traslladen a les dependències municipals del carrer de Josep Llança

Amb el canvi d'ubicació l'Ajuntament estalviarà al voltant de 20 mil euros anuals

Des d'aquest mes de setembre les oficines de VNG Aparcaments es troben ubicades a les dependències municipals del carrer de Josep Llança.

El canvi d'ubicació respon a la voluntat de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú d'anar reduint el cost que suposa el lloguer dels diferents serveis que estan situats fora dels espai de titularitat municipal.

En aquest cas concret, les oficines de VNG Aparcaments estaven ubicades al carrer de la Providència. El canvi permetrà un estalvi anual de prop de 20 mil euros.

La Unitat de Multes de l'empresa VNG Aparcaments, es troba situada al carrer de Josep Llança 1-7, segona planta. El seu horari d'atenció al públic és de 9.30 a 14 h. de dilluns a divendres. De manera temporal es pot contactar telefònicament (93 814 00 00. Extensió 7400) Pel que fa a la gestió de les zones d'estacionament limitat i aparcaments soterrats municipals, VNG Aparcaments té el seu centre de control a la plaça de Charlie Rivel, i atenció telefònica de 24 hores, tots els dies de l'any (93 810 10 71)

A banda de la pàgina web www.vng-aparcaments.cat, l'empresa posa a disposició dels usuaris dues adreces electròniques per realitzar consultes i/o peticions. info@vng-aparcaments.cat i gestio.multes@vng-aparcaments.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00