Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2014

Es presenta el casal d'estiu tecnològic 'Summer camp'

S'organitza a Vilanova i la Geltrú el primer casal d'estiu tecnològic per a infants i joves de 8 a 14 anys. Es tracta d'una iniciativa sorgida de l'espai virtual que cada dissabte ofereix tallers tecnològics a Neàpolis

Aquest estiu a partir del 25 de juny i fins a l'1 d'agost es posarà en marxa a la ciutat de forma pionera el ‘Summer camp', un casal tecnològic adreçat a infants i joves d'entre 8 i 14 anys que es realitzarà a l'Institut de Baix-a-Mar. Aquesta és una iniciativa sorgida de l'espai virtual, els tallers d'iniciació tecnològica que des de fa uns mesos es realitzen a Neàpolis els dissabtes a la tarda, impulsats pel coworker Màrius Plana.

Durant la presentació del ‘Summer camp' la regidora d'Educació, Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens, ha destacat que "des de l'Ajuntament de VNG, a través de Neàpolis, creiem que la tecnologia és un àmbit que cal fomentar entre els infants i joves de la ciutat". En aquest sentit, la regidora d'Educació ha explicat que l'objectiu "és fomentar la tecnologia entre els joves amb un rerefons educatiu i d'aprenentatge que també ensenyi aquests joves a fer-ne un ús adequat".

El Summer camp es realitzarà durant el mes de juliol de les 9 a les 13 h i, segons ha explicat el seu responsable, Màrius Plana, dedicarà una part de la jornada a activitats tecnològiques i l'altra part a activitats més motrius. Pel que fa a les sortides, es proposa cada dimecres fer una sortida per visitar l'edifici Nèapolis i conèixer l'activitat empresarial, de recerca, tecnològica i de mitjans de comunicació que conté. D'altra banda, Màrius Plana ha valorat els setze tallers que s'han realitzat els dissabtes de 17 a 19 h, a Nèapolis i ha destacat "les temàtiques abordades en l'àmbit de les aplicacions, sistemes operatius, llenguatge de programació, etc".

En la presentació d'aquesta iniciativa hi ha participat tambe l'AMPA de l'Institut de Baix-a-Mar i el degà del col•legi d'Enginyers Tècnics de VNG, Santiago Sánchez qui ha parlat de la importància "de donar suport a una iniciativa com aquesta que fomenta i fa difusió de l'enginyeria i les tecnologies". Per al degà del Col·legi d'Enginyers de la ciutat "Vilanova i la Geltrú i Catalunya ha des ser una zona eminentment tecnològica amb una indústria que tingui valor afegit". 

Més informació: ampa@baixamar.com i www.esplaivirtual.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00