Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2013

Vilanova i la Geltrú serà present enguany a FITUR

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme ha explicat en roda de premsa els objectius de la presència a Fitur   El regidor de Promoció Econòmica i Turisme ha explicat en roda de premsa els objectius de la presència a Fitur

Ja s'han concretat entrevistes amb touroperadors, es presentarà l'aplicació Vilanova+, i es recollirà la bandera d'Estació Nàutica

Vilanova i la Geltrú serà enguany present a FITUR amb una àmplia delegació municipal i del sector del turisme, l'hosteleria, la restauració i de l'Estació Nàutica. La ciutat aprofitarà la infraestructura que la Diputació de Barcelona farà servir per vendre la marca Costa de Barcelona. La fira Madrilenya és un dels esdeveniments més importants d'Europa al voltant del turisme, i des de l'Ajuntament es "vol fer una aposta decidida pel sector. Hem estat treballant per donar-nos a conèixer a l'Eix Diagonal i a la zona metropolitana, però ara també es el moment de començar a sembrar una llavor en un àmbit més ampli" ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras.

Amb aquesta voluntat, des de la regidoria de Promoció Econòmica ja s'han concertat un seguit d'entrevistes i trobades amb una desena de touroperadors, principalment francesos i del centre d'Europa, per tal de mostrar la ciutat a través de dossiers i també de nous paquets turístics que s'han elaborat des de l'Estació Nàutica. "El que es pretèn és mostrar la ciutat, però també posar les coses fàcils amb paquets que incloguin hotels restauració, activitats nàutiques, o de qualsevol mena, museus, patrimoni, festes, etc. Hem preparat dossiers en diversos idiomes i hem posat per escrit l'oferta d'aquests paquets, que son molt atractius".

La presència a FITUR també s'aprofitarà per organitzar un petit showroom que servirà per presentar un vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú, així com l'aplicació de ciutat per a mòbil Vilanova+. La presentació de l'APP la farà l'empresa vilanovina Spotlio que a hores d'ara te la seva seu al Cowork de Neàpolis. L'APP, creada conjuntament amb ViU Comerç i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Neàpolis, ja es pot descarregar en format Android i també per Iphone i te com a una més de les seves potencialitats, esdevenir una eina molt útil pel coneixement de la ciutat en mans de qualsevol visitant.

Finalment a FITUR, l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú rebrà la bandera que cada any atorga l'estació Nàutica. Figueras ha volgut destaca que "des del govern s'està apostant decididament pel món del turisme com a un dels principals motors de la ciutat. La presència a FITUR és necessària per donar-nos visibilitat, obrir nous mercats, i aprofitar possibilitats tot ajudant, en la mesura de les nostres possibilitats actuals, les iniciatives privades".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00