Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/07/2009

Es tanca el curs del Taller 'La Història a les Nostres Mans'

El taller complia enguany la seva desena edició El taller complia enguany la seva desena edició

Enguany s'ha celebrat el desè aniversari del taller, en el qual han participat una setantena de dones sota el nom Grup de Dones amb Memòria

El taller La Història a les Nostres Mans de la Regidora del Pla de la Gent Gran va posar punt final al curs, el passat divendres, amb una visita al Museu d'Història de Catalunya. Al voltant d'una cinquantena de dones que participen al taller sota el nom Grup de Dones amb Memòria es van desplaçar a la capital catalana per visitar l'exposició Princeses de terres llunyanes.

Després de la visita, el Centre Cívic Mar va ser l'escenari del comiat d'una edició del curs molt especial, ja que enguany s'ha celebrat el desè aniversari del taller. Aquest programa encapçalat pel consistori vilanoví va néixer amb la intenció recuperar la història local a través de les vivències del Grup de Dones amb Memòria, la majoria de les quals queden reflectides en els volums editats de La Memòria del Futur.

Durant l'acte de cloenda es va llegir un llistat de desitjos acompanyat de l'encesa d'espelmes que formaven el número 10. A més, l'alcalde la ciutat, Joan Ignasi Elena, i la regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència i Gent Gran, Míriam Espinàs, van lliurar diversos obsequis a les participants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00