Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/07/2009

Els avis i avies de Can Pahissa visiten Centelles

  Un moment de la visita a Centelles  Un moment de la visita a Centelles

La visita s'emmarca dins el programa d'intercanvis entre gent gran de la Diputació de Barcelona 'Tens molt per veure'

Els avis i avies del Casal Municipal d'avis Can Pahissa van visitar dimecres la població de Centelles. Una visita emmarcada dins el programa d'intercanvis entre casals de gent gran municipals Tens molt per veure, organitzat per la Diputació de Barcelona.

La vintena d'avis i àvies de Vilanova i la Geltrú van ser rebuts per l'Alcalde de Centelles, Miquel Arisa, la Regidora d'igualtat d'oportunitats i Gent Gran Centelles , Joana Aragall i la Cap de Subsecció d'intervenció Social Zona Nord de la Diputació de Barcelona, Assumpció Pujol.

Un cop fetes les salutacions els participants van fer una visita guiada al nucli antic de Centelles. Posteriorment, van compartir un dinar de germanor entre les dues poblacions i en acabar l'associació de gent gran de Centelles va mostrar les activitats que realitzen durant l'any. Un ball de tarda va servir com a cloenda a la visita

El dia 7 d'octubre els avis i avies de Centelles faran la visita de tornada de aquest programa d'intercanvi. Els participants visitaran el Casal Municipal de Can Pahissa i alguns dels indrets més representatius de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00