Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/07/2007

Les piscines exteriors del Parc Esportiu del Garraf ja són obertes al públic

  Joan Ignasi Elena, Iolanda Sánchez i Salvador Becerra, aquest matí     Joan Ignasi Elena, Iolanda Sánchez i Salvador Becerra, aquest matí

La instal·lació esportiva compta, des de la setmana passada, amb dues piscines a l'aire lliure, un solàrium i dues pistes de pàdel

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sànchez, del regidor d'Esports, Salvador Becerrra i del gerent del Parc del Garraf, Víctor Garcia, ha visitat les piscines exteriors i les pistes de pàdel que, des de la setmana passada, incrementen l'oferta del complex esportiu vilanoví. 

Les dues piscines, una de gran amb fondària de fins a 1,20 m. i una de petita amb 0,40 m. es complementen amb una àmplia zona d'hamaques habilitada com a solàrium. Al costat s'hi han construït dues pistes de pàdel que en breu es posaran en funcionament. Per l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, la construcció d'aquestes piscines a l'aire lliure suposa donar resposta a una demanda molt antiga de la ciutadania mancada, des de fa anys, d'aquest tipus d'instal·lacions. 

Per la seva banda, el gerent del Parc Esportiu del Garraf, Víctor Garcia, ha explicat que la posada en funcionament de les piscines ha representat, per part de l'Ajuntament de VNG i de la direcció del complex esportiu, un esforç econòmic molt important, amb una inversió propera al milió cent mil euros. Degut al cost, la inversió s'ha estructurat en dues fases. 

La primera ha permès la construcció de les piscines i les pistes de pàdel, mentre que la segona fase inclourà l'ordenament i adequació de la zona d'aparcament. Pel que fa a l'ús de les piscines exteriors i pistes de pàdel, els abonats al Parc Esportiu del Garraf tindran un petit increment en la seva quota mensual. Per la resta d'usuaris el preu per utilitzar les piscines exteriors és de 8 euros l'entrada per adults, 5 euros l'entrada infantil i pels menors de cinc anys l'entrada és gratuïta. Val a dir que el preu de l'entrada dóna dret a utilitzar la totalitat de les instal·lacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00