Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2007

Participants en el IX Forum dels Drets Humans de Barcelona han visitat VNG

Recepció als participants al IX Fòrum dels Drets Humans Recepció als participants al IX Fòrum dels Drets Humans

Convidats per Cooperacció VNG, l'Ajuntament els hi ha ofert una recepció

La tercera tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Mercè Foradada, ha ofert una recepció al Saló de Plens de l'Ajuntament als participants en el IX Fòrum dels Drets Humans de Barcelona. Durant la recepció han intervingut també Carme Crous, representant de Cooperacció de VNG; Teresa Blandón, integrant del Moviment Feminista Centreamericà La Corriente i Juan Inocente Cuy, alcalde de Sant Andrés Semetabaj (Guatemala). Mercè Foradada ha destacat que tant important és la col·laboració que des de l'Ajuntament i des de Cooperacció es dona als projectes dels diferents països que han vingut, com el que es rep en l'intercanvi d'experiències amb ells. 

En aquest sentit, Teresa Blandón ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de VNG i de Cooperacció i ha explicat que lluiten per a que la democràcia tingui un rostre paritari i per aconseguir una transformació social sostenible. A banda, Inocente ha dit que gràcies al treball dut a terme s'ha promogut la participació de les dones en la política local que, en el seu cas, ja arriba al 30%. 

Cooperacció de VNG ha convidat els ponents estrangers que participen al 'IX Fòrum dels Drets Humans. Participació Ciutadana per a la Transformació Social', que tindrà lloc a Barcelona demà divendres 15 i el dissabte 16 de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00