Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/06/2009

L'Ajuntament dóna la benvinguda als nous ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú

  L'alcalde va donar la benvinguda als nous ciutadans i ciutadanes L'alcalde va donar la benvinguda als nous ciutadans i ciutadanes

Una seixantena de persones van fer un recorregut guiat per la ciutat i van ser objecte d'una recepció oficial al Saló de Plens

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posarà en marxa aquest mes de juliol el projecte La Ciutat t'Acull, mitjançant el qual es vol donar la benvinguda a les persones que recentment han vingut a viure a la ciutat.

Aquest dissabte es va celebrar una primera recepció a la que hi van assistir al voltant d'una seixantena de persones, procedents de diferents països, a qui l'Ajuntament els va convidar a participar d'aquest acte de benvinguda. L'acte va consistir en una visita guiada a La Geltrú i a La Vilanova Vella, seguit d'una recepció oficial al Saló de Plens de l'Ajuntament, on van ser rebuts per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, i la Regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell.

L'alcalde va parlar de la qualitat de vida de Vilanova i la Geltrú, i va encoratjar als nouvinguts a participar i implicar-se en el teixit associatiu de la ciutat, com a fórmula per a la seva integració. Per la seva banda, Encarna Grifell va parlar del paper que històricament ha tingut la ciutat com a punt d'arribada i sortida de gent de moltes procedències, i va destacar el caràcter obert i acollidor de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00