Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2011

La biblioteca Cardona Torrandell acull la presentació de la novel·la 'La cendra dels anys'

Portada del llibre Portada del llibre

A partir del 14 de juliol, la biblioteca obre les inscripcions al taller de Festa Major "Emporta't a Festa Major una bossa"

El proper divendres 15 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre. la sala d'actes de la biblioteca Armand Cardona acollirà la presentació del llibre La cendra dels anys, de Júlia Costa. L'acte anirà a càrrec de Marta Garcia de la llibreria Ma'at.

La cendra dels anys és la darrera novel·la de l'escriptora del Poble-sec Júlia Costa. És un llibre que, a través de la saga familiar de Can Cabanell, mostra els fets que han sacsejat la societat catalana durant els dos darrers segles i incideix en temes com ara les seqüeles de les guerres i les postguerres, la servitud de l'amor massa possessiu, els canvis socials i la decadència d'un món rural condemnat a la transformació inevitable o la mort definitiva.

Júlia Costa i Coderch, nascuda a Barcelona el 1948, és llicenciada en Humanitats i ha publicat diferents llibres de narrativa juvenil i per a adults i poemaris, així com articles professionals o relacionats amb la història de Barcelona. L'escriptora ha rebut diferents premis, com l'Olga Xirinacs de novel·la amb La descomposició de la llum (Omicron, 2007), el Francesc Candel de narrativa històrica i l'Andreu Tras i l'Hilari d'Arenys de poesia. Manté diferents blocs de contingut cultural, entre els quals destaca La Panxa del Bou, el més popular i visitat.

Per altra banda, el dijous 14 de juliol s'obren les inscripcions per al taller de Festa Major Emporta't a Festa Major una bossa, que la pròpia Biblioteca Armand Cardona Torrandell organitza per al dijous 28 de juliol a les 11 del matí. Les places són limitades i el cost, en concepte de material, serà de 2 euros.

En aquesta ocasió els nens i les nenes participants al taller es pintaran una bossa de roba amb un motiu de la nostra Festa Major.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00