Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/11/2009

Conveni entre l'Ajuntament de VNG i la Caixa per posar microcrèdits a l'abast dels emprenedors locals

Persones en situació d'exclusió financera i col·lectius desfavorits poden optar als microcrèdits per promoure l'autoocupació

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de VNG va aprovar la setmana passada la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, La Caixa, en relació al projecte 'Microbank' per afavorir el finançament i la promoció de les microempreses i el foment del treball autònom. Mitjançant aquest acord s'afavoreix l'accés a finançament i a la promoció d'autoocupació en persones que tinguin un projecte de creació d'empresa però que pateixin alguna situació d'exclusió financera.


Des de l'any 2007, quan es va signar el primer conveni, diferents collectius s'han pogut beneficiar d'aquests microcrèdits per un import superior als 300.000 euros en total. Des de l'Ajuntament de VNG s'ha optat per ampliar l'oferta de finançament disponible per als emprenedors locals, especialment els que procedeixen de col·lectius més desfavorits a nivell social i s'ha considerat convenient continuar amb el conveni.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00