Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/03/2007

Se celebren les III Jornades sobre Energies Renovables

El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, Jordi Valls, i el director de l'EPSEVG, Enric Trullols, han inaugurat les jornades   El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, Jordi Valls, i el director de l'EPSEVG, Enric Trullols, han inaugurat les jornades

Es parla d'alternatives per a una bona climatització dels habitatges

Aquest matí s'ha obert la tercera edició de les Jornades sobre Energies Renovables que organitza l'Ajuntament de VNG juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diverses empreses. Durant avui i demà, especialistes en el camp del consum energètic i la construcció oferiran propostes innovadores i eficients per climatitzar els habitatges. Per això, aquesta iniciativa va sobretot dirigida als gremis de constructors i instal·ladors, empresaris, arquitectes i enginyers, tot i que també és oberta a la ciutadania en general. 

El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG, Jordi Valls, ha inaugurat aquest matí les jornades, que se celebren a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria. Valls ha qualitficat aquestes jornades com "un pas dels agents econòmics i socials de la ciutat per mitigar el canvi climàtic". El regidor s'ha referit a la resta d'iniciatives que té en marxa l'Ajuntament en aquest sentit, com són el curs de conducció eficient que s'està impartint als treballadors municipals o la tasca de l'Agència Local de l'Energia per posar en pràctica les premisses contra el canvi climàtic. 

Així mateix, Jordi Valls ha ressaltat que ahir es va constituir el Consell Assessor de l'Agència Local de l'Energia, l'òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament de VNG en relació amb les actuacions que afecten al funcionament de l'Agència. 

Inicialment en formen part la Diputació de Barcelona, l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), l'Escola Politècnica Superior d´Enginyeria de VNG, el Gremi d'instal·ladors del Garraf, l'Associació d'Empresaris del Garraf (ADEG), el Col·legi d´Enginyers de Vilanova i la Geltrú, i representants del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00