Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/07/2009

Activitats d'estiu al Museu Víctor Balaguer i a la Torre Blava

      Nits de música i art Nits de música i art

Visites nocturnes, concerts a la fresca i tallers infantils, principals propostes per aquest estiu

El Museu Víctor Balaguer i la Torre Blava enceten les activitats per aquest estiu amb visites nocturnes, concerts a la fresca i tallers infantils.

Dins la programació del Museu Víctor Balaguer s'ofereixen les visites nocturnes comentades al Museu i a la cúpula, sota el títol de Nits de música i art, que finalitzen amb un petit concert de jazz al jardí del museu i una copa de cava. L'activitat es farà els dies 16 i 23 de juliol, i 20 d'agost, a les 22.30 h i té un preu de 6 euros.

Un aniversari gegant és la proposta de l'estiu per als més petits per conèixer la història dels Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú, que enguany fan 300 anys. Per celebrar el seu aniversari els nens i nenes faran una samarreta. Es tracta d'una activitat complementària a l'exposició Gegants de Museu que es podrà visitar del 18 de juliol a l'1 d'agost al Museu Balaguer. El taller és gratuït, i destinat a nens i nenes entre 6 i 12 anys.

La Torre Blava també inicia les activitats d'estiu amb visites guiades a la instal·lació. Cava a la Blava, és una visita comentada a la Torre que finalitza amb una copa de cava per als assistents. L'activitat s'oferirà els dies 25 de juliol i 22 d'agost a les 21 h i té un preu de 3 euros.

Per assistir a les activitats d'estiu, tant del Museu Víctor Balaguer com de la Torre Blava, cal fer una reserva al telèfon del museu 93 815 42 02.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00