Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2016

Puigdemont rep una altra mirada de Vilanova

    Ajuntament de VNG, divendres 29 d'abril    Ajuntament de VNG, divendres 29 d'abril

(Nota de premsa de la CUP) La CUP de Vilanova aprofita la visita del president Puigdemont per fer-li saber les problemàtiques de la ciutat a través d’una carta.

Aquest divendres 29 d'abril el president de la Generalitat catalana, Carles Puigdemont, ha visitat la capital del Garraf. El portaveu de la CUP, Josep Maria Domènech, durant la recepció a l'Ajuntament, li ha fet entrega d'una missiva amb què la Candidatura d'Unitat Popular ha volgut fer-lo coneixedor de les dificultats que travessa la ciutat i de la necessitat que les institucions posin tots els recursos possibles per tal de resoldre-les.

La carta descriu les mancances principals de la ciutat i del territori a tots nivells. Des de l'índex atur, especialment sagnant en les franges d'edat més joves i més grans, fins a les contínues incidències de la línia de rodalies que afecten les milers de vilanovines que es traslladen cada dia. La CUP considera que, d'aquesta manera, el president Puigdemont es pot endur una visió més realista de la situació de Vilanova que la que pugui traslladar-li el govern sociovergent.

Una de les demandes que se li fan és que pugui facilitar una resolució referent al conveni entre l'Incasòl i l'Ajuntament per a la Platja Llarga. La carta també comparteix el neguit del teixit social arran de la sentència del TSJC sobre el futur dels esdeveniments culturals. Finalment, la CUP de Vilanova anima Puigdemont i el seu govern a donar suport els càrrecs electes de qualsevol formació política que es vegin investigats per la justícia espanyola per les seves opinions o actes en defensa del dret a decidir del nostre poble.

Carta

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00