Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2016

El Col·legi Santa Teresa organitza una gimcana solidària com a activitat del projecte 'Design for change'

Els alumnes de cinquè han explicat al regidor Joan Martorell en què consistia la gimcana Els alumnes de cinquè han explicat al regidor Joan Martorell en què consistia la gimcana

Aquest és el tercer any consecutiu que l'alumnat de 5è del centre participa en aquest projecte internacional

Aquest matí l'alumnat de cinquè del Col·legi Santa Teresa de Jesús de la nostra ciutat ha organitzat una gimcana solidària com a activitat del Design for change, un projecte internacional que té per objectiu canviar el nostre món perquè sigui més just, solidari i col·laborador.

Aquest és el tercer any que el centre participa en aquesta activitat a través dels seus alumnes de cinquè, els quals escullen una proposta concreta en cada nova edició.

L'activitat ha comptat amb la visita del regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, qui s'ha interessat molt pel projecte Design for change i ha preguntat a l'organització com havien preparat la jornada.

 

Santa Teresa 2
En aquesta ocasió, els responsables han organitzat una seguit d'activitats diverses sota el paraigües d'una gimcana, on hi han participat els alumnes de 3r 4t i 6è de l'escola. Tots ells han aportat la voluntat en una guardiola, i tots els diners recollits es destinaran a Unicef. Així mateix, per poder obsequiar guanyadors i participants de les proves, l'alumnat de cinquè ha demanat la col·laboració d'empreses de tot Catalunya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00