Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2012

Jornada de portes obertes i activitats especials als equipaments del Nucli Antic

El Museu Romàntic Can Papiol és un dels equipaments que ofereix acitivtats especials demà dissabte  El Museu Romàntic Can Papiol és un dels equipaments que ofereix acitivtats especials demà dissabte

La Fira Troba't al Nucli Antic obre al públic els equipaments i edificis del barri perquè tothom hi tingui accés i conegui de manera festiva què s'hi fa

En el marc de la fira troba't al Nucli Antic, demà dissabte, des de les 16 fins a les 20h, diversos equipaments i edificis del barri estaran oberts i oferiran activitats especials. L'objectiu de la jornada és mostrar la riquesa del patrimoni i dels equipaments de la zona. La ciutadania podrà anar visitant els diferents espais i participar de les diverses activitats que s'hi realitzaran.

L'Església dels Josepets, els Jardins de la Casa Mir, la Sala, l'Orfeó Vilanoví, el Museu Romàntic Can Papiol, l'Escola de Música Mestre Montserrat, i el local de la Talaia oferiran activitats especials per als visitants.

De 18 a 20h els Jardins de la Casa Mir estaran oberts a la ciutadania, i els pintors Jordi Santacana, Anselm Cabús i Rodi pintaran alhora els jardins d'aquest edifici. També es podrà fer una petita degustació de cava i pernil, per cortesia del celler La Puput, i haurà l'actuació musical en directe del grup The Wateralives.

A les 16h, les 17h, les 18h i les 19h, el Museu Romàntic Can Papiol oferirà visites guiades gratuïtes. Cal inscripció prèvia directament al Museu, trucant al 93-893.03.82. o per correu electrònic a museupapiol@vilanova.cat.

De 16 a 18h, a l'Escola de Música Mestre Montserrat, es farà una màster class oberta a tothom a càrrec de Francesc Burrull, i de 18 a 20h i haurà un petit concert i una jam session.

També de 18 a 20h es podrà visitar l'Església dels Josepets i veure-hi la reconstrucció del pessebre "Naixement" que ha elaborat l'associació pessebrista de la ciutat. A la mateixa hora es podrà visitar l'edifici de l'Orfeó vilanoví i tornar a veure l'exposició sobre els refugis antiaeris de la ciutat "Quan a Vilanova sonaven les sirenes". Finalment, també es podrà visitar el local de l'Agrupació Excursionista Talaia, i la Sala, que estarà oberta en el seu horari habitual.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00