Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/12/2013

L'Alcaldessa celebra el Nadal als centres cívics

Brindis de Nadal a l'Espai Social        Brindis de Nadal a l'Espai Social

Un any més, els darrers dies de desembre serveixen per celebrar el Nadal amb un brindis entre l'alcaldessa, els regidors, i els responsables i usuaris dels equipaments de la ciutat

El Casal Municipal d'Avis Can Pahissa encetava dimarts els tradicionals brindis de Nadal als centres cívics de la ciutat. L'alcaldessa i els regidors del govern celebren d'aquesta manera les festes amb treballadors i usuaris. En aquest cas, escoltant la poesia de Nadal a càrrec del col·lectiu poètic de Can Pahissa, i una cantada de nadales a càrrec de la Coral l'Albada.
Al llarg de la setmana també han assistit a les celebracions del centre cívic Mar, del centre cívic i esportiu La Collada-Sis Camins, amb una cantada de nadales a càrrec dels Coros del Centre Cultural Andalús Rafael Alberti, i fent cagar el tió. Al Centre Cívic La Geltrú hi van ser presents diverses entitats, i al de Sant Joan van actuar els alumnes dels cursos de hip hop, van cantar nadales els alumnes d'anglès, una cantada de la coral "Amb una sola veu" d'AFFAMG, l'actuació dels participants del taller de musicoteràpia de l'entitat d'afectats per esclerosi, i les actuacions dels alumnes de dansa del ventre, salsa i tango.
Les darreres trobades de la setmana es fan al Centre Cívic Molí de Vent amb un bingo de Nadal, al Casal Municipal d'Avis, al Centre Cívic de la Plaça de la Sardana i al Centre Cívic del Tacó, amb un vermut, una exposició fotogràfica i un tast de les gravacions realitzades amb el veïnat del barri relacionat amb el projecte "Tacó amb mirada pròpia".

A banda dels centres cívics, dimarts l'alcaldessa va fer un brindis amb els usuaris i usuàries de COMPEX (Associació Compartir Experiències), i amb les participants del taller La història a les nostres mans. 

Brindis de Nadal 2
Brindis amb les Dones amb Memòria

Juntament amb Francesc Sànchez, regidor de Salut, Convivència i Seguretat i Protecció Ciutadana, aquesta setmana ha celebrat el Nadal amb els professionals dels centres sanitaris del Consorci Sanitari del Garraf: l'Hospital Comarcal de Sant Antoni Abat, el Centre de Rehabilitació, i l'Hospital Residència Sant Camil. 

Brindis de Nadal 3
Brindis a l'Hospital de Sant Antoni

Brindis de Nadal 1
Brindis al Centre de Rehabilitació

Visita a l'Espai Social Vilanova i la Geltrú
D'altra banda, també en el marc de les trobades nadalenques, l'alcaldessa va ser dilluns a l'Espai Social Vilanova i la Geltrú. Aquest espai, que és resultat de l'evolució de l'antic Casal Sant Jordi en centre obert, ofereix activitats formatives i de lleure per a gent gran, joves i infants. Neus Lloveras va poder conversar amb usuàries i usuaris del centre, que conté, entre d'altres, espai de joc infantil, zona d'accés lliure a Internet, punt de recerca de feina, espai de reforç escolar per a primària i secundària i zona d'activitats per a la gent gran. Més imatges dels brindis de Nadal AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00