Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2012

'Contes del món', una nova activitat familiar al Museu Víctor Balaguer

Figura femenina precolombina, costa nord del Perú Figura femenina precolombina, costa nord del Perú

L'experiència compta amb la col·laboració del Servei de Convivència de l'Ajuntament de VNG

Contes del món és la nova activitat familiar que ha programat la Biblioteca Museu Víctor Balaguer en col·laboració amb el Servei de Convivència de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'activitat vincula les col·leccions etnològiques del Museu amb contes tradicionals dels països que hi són representats: Amèrica Precolombina, Filipines, Egipte i Àsia. Els contes són explicats per persones originàries d'aquests països que resideixen a Vilanova i la Geltrú.

Un viatge al voltant del món per apropar les diferents llengües i cultures i difondre la diversitat cultural.

La primera de les sessions es durà a terme el diumenge 13 de maig, a les 12 h, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, i estarà dedicada al Perú i Equador. La Giovanna Rodríguez Díaz de Lima explicarà el conte popular del Perú El niño que quiso ser colibrí, i el Freddy Bravo Guiegl de Guayaquil La leyenda de Cantuña, un conte tradicional d'Equador.

Un cop finalitzada l'explicació es visitarà la col·lecció precolombina del museu i els nens i nenes podran fer dibuix dels contes. Complementàriament hi haurà un espai de lectura per als més petits amb una selecció de contes tradicionals procedents d'Amèrica Llatina, gràcies a la col·laboració de les biblioteques Armand Cardona i Joan Oliva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00