Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2012

Nit de Chill’ART al Museu Víctor Balaguer

Chill'Art Chill'Art

Tothom que assisteixi a l'acte també podrà visitar el museu

El dijous 19 de juliol, a partir de les 22.30 h, tindrà lloc als jardins del Museu Víctor Balaguer una nova edició de la nit de Chill'ART. L'activitat combina la música en viu amb l'actuació d'un Dj i la projecció audiovisual d'imatges de les col·leccions d'art del Museu.

El Chill'ART arriba aquest any a la tercera edició i és una bona oportunitat per donar a conèixer i apropar al públic jove la Biblioteca Museu, i alhora potenciar les activitats d'estiu en un entorn tan privilegiat i especial com és el jardí del museu.
L'actuació anirà a càrrec del Dj Roc Fuentes (Roc Ruddock) i el muntatge audiovisual l'ha realitzat l'Òscar Civit (Darkscii). Com a novetat d'enguany cal destacar la col·laboració de l'estudi de disseny Cocolia, que ha preparat una instal·lació artística al jardí, i l'empresa Saladie Llum, que s'ocuparà de la il·luminació de l'espai.

A més a més, entre les 22.30 i les 23.30 h els assistents a l'acte podran visitar el museu. Un cop més es comptarà amb la col·laboració del Bar Lotus de Vilanova.

L'accés al Chill'ART és gratuït i també la visita al museu.

Tota la programació d'estiu es pot consultar a les webs dels respectius museus www.victorbalaguer.cat i www.vilanova.cat/museupapiol i també es pot seguir al twitter a través de l'etiqueta #estiumuseusVNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00