Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/07/2015

Estiu a l'Espai Far

El nou Espai Far convida a passejar      El nou Espai Far convida a passejar

El punt d'informació turística de l'Espai Far serà el lloc de partida de diversos itineraris per la façana marítima

Durant els mesos d'estiu s'ha instal·lat a l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú un punt d'informació turística que restarà obert fins al 13 de setembre en horari de dilluns a dissabte de 17 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 12 h.
Coincidint amb l'obertura del punt d'informació, s'ha programat un conjunt d'itineraris per la façana marítima per tal de donar a conèixer la tradició pesquera de la ciutat i el barri de Baix a Mar.

Sota el títol "Des del Far de Vilanova. Itineraris per la façana marítima", es faran dos itineraris: el primer és la "Visita a la llotja de Vilanova", que es farà els dimecres 29 de juliol, 19 i 26 d'agost i 9 de setembre, a les 8 del matí.
L'altre és "La Vilanova pesquera. El Far i el barri de baix a mar". Es farà en divendres, els dies 14 i 21 d'agost i 4 de setembre, a les 19 h.
Les places dels itineraris són limitades, i per això cal fer una reserva prèvia a l'adreça electrònica patrimonicultural@vilanova.cat o al telèfon 93 814 00, extensions 3135 o 3149.
Una altra activitat que s'ha organitzat serà dissabte 5 de setembre a les 19 h, "Converses a la farola. El Bot Víctor Rojas". A càrrec de Josep Ayza, president de l'Associació Museu del Mar; i Mia Marsé, restauradora del bot.

Durant tot l'estiu també es podrà visitar el jardí del recinte del Far de Vilanova, on està exposat el bot de salvament Víctor Rojas, un dels tres bots que es conserven a Catalunya amb aquestes característiques i que ha estat restaurat recentment. També es podrà veure l'audiovisual de presentació del barri de Mar, que descriu l'ambient mariner i que mostra els atractius de la façana marítima.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00