Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2011

Una festa al Molí de Mar celebrarà el final de curs del CNL del Garraf i l'Alt Penedès

La festa de final de curs del CNL es farà al Molí de Mar La festa de final de curs del CNL es farà al Molí de Mar

Diversos tallers, la visita al Museu del Mar, un sopar i ball amb discjòquei seran les activitats de la festa

Una festa als jardins del Molí de Mar de la ciutat servirà per celebrar el final dels cursos de català per a adults i de l'edició actual del programa Voluntariat per la llengua al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf. La celebració es farà el divendres 27 de maig i inclourà tallers de cançons i manualitats, una visita al Museu del Mar, un sopar que es compondrà d'un assortiment de plats preparats per les mateixes persones que participaran a la festa i un ball final.

La festa és oberta a totes les persones que tenen alguna relació amb el CNL, tant al Garraf com a l'Alt Penedès, i, a banda d'acomiadar el curs d'una manera lúdica i animada, també pretén ser un espai de trobada i de conversa, amb la llengua catalana com a vincle de comunicació, entre alumnes que han seguit algun curs en els dos quadrimestres de l'any, participants en el Voluntariat per la llengua, acompanyants, personal del Centre i altres persones que hi tenen alguna vinculació.

La jornada començarà a les 6 de la tarda i, mitja hora més tard, s'iniciaran dos tallers simultàniament. En un el motiu central seran unes quantes cançons en català i servirà per aprendre-les o bé recordar-les. En s'elaboraran petites torxes, fetes amb materials reciclables, que més tard il•luminaran l'espai de la festa. A part dels tallers, a la mateixa hora també hi haurà la possibilitat de visitar el Museu del Mar.

A les 8 del vespre, hi haurà uns parlaments per iniciar la segona part de la festa i diversos alumnes i participants al Voluntariat exposaran breument les seves experiències. Tot seguit es mostraran els diversos plats que hauran preparat les persones que participin a la festa i que conformaran el variat sopar. Finalment, pels volts de 2/4 de 10 del vespre, als mateixos jardins del Molí de Mar s'iniciarà un ball que amenitzarà un discjòquei. Tot plegat durarà fins a les 11 de la nit.

Les inscripcions per participar en les diverses activitats de la festa es poden fer dirigint-se personalment, per telèfon o via electrònica a qualsevol servei i oficines de català del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf.

Més informació: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlaltpenedes/

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00