Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2010

La qualitat de les obres públiques a la ciutat ha millorat en els últims anys

Trobada de Pla de Mandat a la Collada Trobada de Pla de Mandat a la Collada

El govern municipal fa balanç del mandat amb el veïnat de la Collada, Fondo Somella i Santa Maria que demanen vigilar la velocitat dels vehicles i més control al mercat dels diumenges

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha augmentat els mecanismes de control de les obres públiques que es fan a la ciutat. Segons l'alcalde, Joan Ignasi Elena, "només una de les obres de les moltes que s'han fet a la ciutat en el darrer any s'ha hagut d'arreglar".

El govern municipal va fer ahir al centre cívic la Collada el balanç del mandat amb els veïnat del barri i també del Fondo Somella i de Santa Maria. Les principals accions des del 2007 han estat la construcció de voreres a la Collada, que continua aquest 2010, la pista de bàsquet i les millores a la plaça de la Forca del Fondo Somella, la finalització de la urbanització del sector de la Carrerada i l'arribada de l'autobús urbà a Santa Maria.

Els veïns i veïnes, per la seva banda, van mostrar el seu malestar pels problemes de convivència amb els paradistes del mercat ambulant dels diumenges a la Collada. Les voreres, el recorregut de l'autobús, i el control de la velocitat dels vehicles al Fondo Somella van ser també altres aspectes platejats.

Sobre les obres al centre de la ciutat, l'alcalde va desmentir problemes de qualitat. "És injust que mantinguem el tòpic que les rajoles del carrer es mouen. No és així. Això passava ara fa tres anys, ara no, hem fet els canvis interns necessaris perquè no passi".

Les xerrades del govern als barris s'acaben dimarts vinent amb la visita al Molí de Vent i l'Aragai.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00