Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2008

La Biblioteca Armand Cardona celebrarà el 5è aniversari el proper 11 d'abril

El dia 11 s'explicarà el conte 'El gat de la Cardona'   El dia 11 s'explicarà el conte 'El gat de la Cardona'

Per commemorar aquesta data s'han organitzat tres exposicions, un premi d'investigació i visites guiades, entre altres actes

El divendres 11 d'abril, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell celebrarà el 5è aniversari amb un seguit d'activitats amb les persones usuàries com a protagonistes.

El dia 11, a les 18 hores, hi ha programada una Hora del Conte amb El gat de la Cardona, interpretada per Carme Jariod. Aquesta història ha estat creada pel personal de la Biblioteca i està inspirada en fets reals. En el marc d'aquesta activitat es presentarà un nou amic de la Ratoliva, amb la presència de la seva creadora, Esther Sampietro.

A continuació es presentarà el 'Premi d'Investigació Armand Cardona Torrandell' dotat amb 1.000 euros de premi. Les bases d'aquest certamen es podran consultar a partir de l'11 d'abril a www.vilanova.cat/biblioteques. Coincidint amb l'11 d'abril, la Biblioteca ha aprofitat també per renovar l'espai de l'esmentada web dedicat a la persona i a l'obra d'Armand Cardona.

Entre els actes programats hi ha tres exposicions. Una és la titulada 'Construint biblioteques públiques: nous espais per a la cultura', que es podrà visitar del 2 al 23 d'abril, i en la que es mostra l'arquitectura de tretze biblioteques construïdes en els darrers cinc anys, entre les quals es troba l'Armand Cardona Torrandell.

La segona exposició recull '5 anys de la biblioteca en imatges i en xifres' i es podrà veure del 7 al 26 d'abril. Algunes d'aquestes dades són els 482.761 visitants que ha tingut l'equipament durant aquests 5 anys; els 314.346 préstecs de documents; o les 101 tertúlies literàries celebrades.

En tercer lloc, el mateix 11 d'abril s'inaugurarà la mostra d'una selecció de llibres de la biblioteca personal d'Armand Cardona Torrandell, amb llibres amb dibuixos inèdits del pintor, llibres dedicats pels propis escriptors i altres. Aquest material estarà exposat fins al 26 d'abril.

A banda, el dia de l'aniversari es podran fer visites guiades per l'equipament, durant les quals es donaran a conèixer a més a més dels espais habituals, altres que normalment estan tancats al públic. Les visites sortiran a les 10, 11, 12, 13, 16 i 17 hores.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00