Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/08/2010

Les visites guiades per VNG estan tenint una bona acollida

Punt de partida de la Ruta dels americanos Punt de partida de la Ruta dels americanos

Les propostes de la llotja i el campanar són les més sol·licitades, però hi ha bon ritme de reserves per a la ruta dels americanos i la visita a la sínia

Les visites guiades per Vilanova i la Geltrú, programades per la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, estan tenint una molt bona acollida. En aquesta primera setmana d'agost hi ha hagut una alta demanda i s'han fet moltes reserves per a les sortides del que queda de mes. La proposta amb més èxit és la visita a la llotja del peix, de la qual hi ha fins i tot llista d'espera.

Pel que fa a la resta de visites, Ruta històrica des del campanar, Ruta dels americanos i Aromes de la sínia, tenen una alta resposta, especialment la primera, i només queden algunes places disponibles. La major part de les persones que s'apunten a les visites guiades són vilanovines i de la resta de Catalunya. També s'han registrat turistes de l'estat espanyol i, en menys mesura, estrangers. Principalment s'hi han interessat famílies.

El programa és de dilluns a dijous, amb una ruta temàtica de durada al voltant de dues hores. La propera és aquesta tarda, amb Aromes de la sínia, que es tornarà a repetir el dijous 26 d'agost. Es convida a veure una horta vilanovina per conèixer els productes autòctons de la mà dels propis conreadors. Se surt de la plaça d'Adarró a les 19 h.

La següent serà la Ruta històrica des del campanar, prevista pels dimarts 17, 24 i 31 d'agost. Es tracta d'un itinerari pel casc antic de la ciutat i pel barri de la Geltrú. Inclou pujada al campanar de l'església de Sant Antoni Abat i visita al retaule barroc de l'església de Santa Maria de la Geltrú. La sortida és a les 19 h a l'església de Sant Antoni Abat.

Els dimecres es proposa la Visita a la llotja del peix, de la qual ara mateix hi ha llista d'espera. Els participants veuran les embarcacions pesqueres, la seva arribada al port, com es descarrega el peix i es prepara per a la subhasta. Aquesta activitat comença a les 15.30 h a l'entrada del Port.

Pel que fa a La ruta dels americanos, hi haurà sortida el dijous 19 i el dilluns 23 d'agost. Es tracta d'un recorregut per descobrir els monuments, els edificis i els personatges que van ser protagonistes a Vilanova i la Geltrú en el segle XIX. La sortida és al Museu del Ferrocarril a les 19 h.

Totes les visites s'ofereixen en català, castellà, anglès o francès, al preu de 3 euros per persona. Per participar-hi caldrà inscripció prèvia a l'Oficina Municipal de Turisme (al parc de Ribes Roges, passeig del Carme, s/n, tel. 938154517, turisme@vilanova.cat).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00