Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2012

Un any de l'espai Cowork-Neàpolis

 Imatge de l'espai emprenedor Cowork-Neàpolis    Imatge de l'espai emprenedor Cowork-Neàpolis

Algunes de les empreses instal·lades s'uneixen per optimitzar recursos TIC i reduir costos mitjançant la plataforma cloud de Google

Coincidint amb el primer aniversari de la posada en marxa del Cowork Neàpolis, l'espai d'emprenedoria de Vilanova i la Geltú, diverses empreses que hi tenen la seva seu han decidit unir esforços, recursos humans i talent per crear el Cowork-VNG. Aquest és el primer projecte conjunt d'empreses ubicades al Cowork de Neàpolis que utilitza la plataforma Google com a solució integrada per a l'empresa.

Formen part de Cowork-VNG les iniciatives Gookis, Feelancespoint, Control-Z i Globality Tic. Aquestes empreses optimitzaran els seus recursos TIC, reduint costos mitjançant l'ús de la plataforma cloud de Google.

Aquesta iniciativa, segons ha explicat la primera tinenta d'Acaldia i regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, "expressa molt clarament l'essència del cowork que és el treball corporatiu i coordinat". Ariadna Llorens també ha destacat el fet que l'espai cowork ha tingut en els darrers mesos "una forta embranzida i la pròpia dinàmica de l'espai propicia noves iniciatives empresarials".

A banda d'aquest conjunt d'empreses, el Cowork Neàpolis és la seu d'altres iniciatives emprenedores com Open Destination, una empresa que realitza aplicacions relacionades amb el marquèting a través de mòbil i que també va ser present al Mobile World Congress, al Pavelló Català de la Generalitat. També s'ha instal·lat a l'espai emprenedor de Vilanova i la Geltrú l'empresa australiana Biz Anyware, que properament ampliarà el nombre de persones que hi treballen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00