Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/08/2009

La programació del Campus Universitari de la Mediterrània torna al setembre

Els cursos s'iniciarin al setembre Els cursos s'iniciarin al setembre

S'ofereixen una setzena de cursos englobats en les àrees de Medi ambient; Societat, cultura i turisme; Societat de la informació i Economia i empresa. Les inscripcions es mantenen obertes

El Campus Universitari de la Mediterrània reprendrà la seva programació a partir de setembre. Durant l'inici d'aquest mes s'iniciaran un total de 16 cursos, que encara resten amb la matrícula oberta, que s'engloben en quatre grans àrees: Medi ambient; Societat, cultura i turisme; Societat de la informació i Economia i empresa.

La programació que s'oferirà durant aquest mes de setembre combinarà cursos que han gaudit d'un gran èxit participatiu en edicions anteriors, com el de Bio-sònar i comunicació en cetacis odontocets: mecanismes i comportament social, amb d'altres que enguany són una novetat, com el curs Cinema 2.0 Participa, comparteix, experimenta, crea i viu, en el qual hi participa Neàpolis, o Vers un desenvolupament sostenible de la Unió Europa.

Un altre dels cursos destacats i innovadors que s'iniciaran al llarg del mes de setembre és el Moodle per a docents: creació i gestió de cursos, que donarà a conèixer les possibilitats de l'entorn virtual en l'ensenyament i l'aprenentatge. Els cursos Detecció de conductes violentes analitzant dibuixos infantils, Professors amb lideratge sostenible, Educació de la veu i Prevenció i afrontament de l'estrès completen la formació destinada als docents, un dels col·lectius en el qual s'ha centrat la programació d'enguany oferint-los un dotzena de cursos per tal de potenciar la seva formació continuada per fer front als reptes educatius de la societat del coneixement i la millora de la qualitat del sistema educatiu.

Oberts a tothom
Els cursos del Campus Universitari de la Mediterrània s'adrecen a totes aquelles persones majors de 16 anys interessades en ampliar els seus coneixements a tots els nivells. A més a més, són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció per la Xarxa Vives d'Universitats i com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú i els estudiants i personal de la UPC podran gaudir de descomptes en el preu dels cursos.

Consultar programació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00