Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2011

25 persones emprenedores assisteixen al taller sobre innovació

Moment del taller, a l'aula del Cowork Moment del taller, a l'aula del Cowork

Neàpolis Cowork ha acollit aquest matí la sessió formativa

Un total de 25 persones amb una idea de negoci o representants d'empreses ja constituïdes han participat aquest matí al taller "La innovació a la petita empresa i els seus ajuts", que ha tingut lloc a l'espai Neàpolis Cowork. La sessió formativa, organitzada per l'ens municipal dedicat a la promoció de la societat de la informació, Neàpolis, i l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), ha tingut l'objectiu de respondre qüestions com què és innovar, qui pot innovar o si una petita empresa o un autònom té capacitat de fer-ho.

Tal com s'ha vist en el taller, el concepte d'innovar es pot aplicar tant a productes i serveis, com a capital humà, gestió de compres, màrqueting, etc. D'altra banda, el curs ha servit per conèixer subvencions i ajuts existents per a les idees emprenedores que incorporen innovació. El taller ha estat a càrrec de Josep Amador, soci director d'Esbossos Consultoria i consultor especialitzat en pimes i micropimes.

La sessió ha tingut lloc a Neàpolis Cowork, un centre públic de suport a l'emprenedoria a Vilanova i la Geltrú, que es va estrenar el març passat. La seva posada en marxa va tenir l'impuls de l'Ajuntament de la ciutat i de l'empresa municipal Neàpolis, i hi van prendre part diverses institucions i entitats empresarials. En aquest espai s'hi desenvolupen projectes emprenedors del sector TIC i Media, i s'hi fomenta ¡una nova cultura d'innovació empresarial, oberta i col·laborativa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00