Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2009

La Generalitat de Catalunya signa l'acte de replanteig de l'escola El Volerany

 Terrenys on es construirà l'escola  Terrenys on es construirà l'escola

Amb l'acte d'ahir el Govern català ha posat en mans de la constructora els terrenys perquè és puguin iniciar les obres del nou centre

En els mateixos terrenys on s'ha de construir la nova escola El Volerany, la Generalitat de Catalunya va signar ahir l'acte de replanteig amb els tècnics de la constructora, amb la qual cosa l'empresa ha rebut els terrenys i ja podrà iniciar el procés de construcció del nou centre escolar.

Just abans de Nadal, i davant del malestar manifestat pels pares i mares dels alumnes de l'escola, l'Ajuntament es va comprometre a insistir davant del Govern català perquè iniciés les obres el més aviat possible.

Així doncs, i des d'ahir, ja s'ha començat a traslladar el material necessari en el solar del futur CEIP El Volerany. Un cop s'hagin col·locat les casetes d'obra i tot el material ja sigui a lloc, es podrà començar a aixecar el nou centre, que ha d'entrar en funcionament de cara al nou curs escolar. A partir de dilluns ja hi haurà l'encarregat d'obra en aquest espai.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00