Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2012

El valor compartit, a Neàpolis

Les trobades abordaran el tema del 'valor compartit' des de diferents punts de vista  Les trobades abordaran el tema del 'valor compartit' des de diferents punts de vista

Dimecres l'Espai de la Tecnologia i les Idees de l'Ajuntament de VNG acull una trobada per compartir coneixement sobre disseny, innovació i creativat, a càrrec de l'ens TEDxUPC

L'Espai de la Tecnologia i les Idees de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis acull aquest dimecres a la tarda, per primera vegada, la trobada sobre el valor compartit, organitzada per TEDxUPC. Es tracta d'una gran xarxa on s'hi pot trobar el coneixement de grans pensadors a nivell internacional parlant de temes vinculats amb el disseny, la innovació la creativitat etc, amb l'objectiu de compartir coneixements i crear xarxa. 

La trobada es farà al plató de Neàpolis de les 16 a les 20 h i presentarà ponències com la 'creativitat olímpica' a càrrec de l'atleta olímpic en la modalitat d'Skeleton, Ander Miranbell; el director de Cooperació Internacional de Creu Roja, Ramon Jané, amb una ponència titulada 'en la acción humanitaria movilizamos confianza'; la intervenció a càrrec de l'entrenador del pre-benjamí B del Margatània, Carlos Gómez amb 'l'Equip petit' o el director de la Unitat d'Innovació Empresarial d'ACC1Ó que parlarà sobre 'Las seis olas de la innovación', entre d'altres. 

Per primera vegada Vilanova i la Geltrú acull aquest esdeveniment que ha estat qualificat de "valor important" per part de la primera tinenta d'alcaldia i regidora de Societat del Coneixement de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens. Segons la regidora que "la capital del Garraf, concretament des de Neàpolis i organitzat per la UPC formi part d'aquesta gran xarxa de coneixement és un repte important". 

TED és una organització mundial sense ànim de lucre que té per objectiu compartir i difondre idees i iniciatives que puguin promoure canvis socials. Des de la UPC s'ha creat TECxUPC, amb professionals de l'escola politècnica superior de VNG que de forma voluntària creuen que "trobades com la de dimecres a Neàpolis són una oportunitat per compartir, aprendre i reflexionar".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00