Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2009

Se celebra la primera trobada del programa Missives entre generacions

Una de les trobades que es va celebrar l'any passat  Una de les trobades que es va celebrar l'any passat

L'alumnat de 5è de Primària del CEIP Ginesta va visitar la gent gran de la Residència Santa Teresa. El programa pretén potenciar les relacions intergeneracionals

Una quarantena d'alumnes de 5è de Primària del CEIP Ginesta va visitar, el passat divendres, la gent gran de la Residència Santa Teresa de Vilanova i la Geltrú. La trobada forma part del programa Missives entre generacions, en el qual participen diversos centres educatius de la ciutat.

Durant el curs, els alumnes 5è dels CEIP Ginesta, Llebetx, Cossetània, Pompeu Fabra i de l'Escola Sant Bonaventura, han intercanviat amb la gent gran diverses cartes, fotografies, treballs manuals, etc., com a vehicle per a potenciar les relacions intergeneracionals, aconseguir una convivència equitativa, potenciar els valors de solidaritat i aportar alegria a les persones més gran amb alguna incapacitat de les diverses residències de la ciutat.

Les properes trobades es realitzaran:

-Dimecres, 22 de maig, de les 15 a les 17 hores. L'alumnat dels CEIP Cossetània i Llebtetx visitarà la gent gran de la Casa d'Empara.

-Dijous, 27 de maig, de les 15 a les 17 hores. Els infants del CEIP Pompeu Fabra visitaran l'Hospital Sant Antoni.

-Dimecres, 3 de juny, de les 15 a les 17 hores. L'alumnat de l'Escola Sant Bonaventura visitarà la residència Cugat Residencial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00